Zenfolio | Remco Post Fotografie | About

Wat leuk dat u mijn website bezoekt.

Mijn naam is Remco Post en woon in Gorinchem. In 2015 heb ik mijn diploma Professionele Fotografie behaald via het Fotografieinstituut te Rotterdam. Ook ben ik met mijn professionele fotocamera`s schitterende foto's gaan maken. Ik ben vooral zeer aangetrokken tot fotografie met natuurlijk licht. De natuur met haar schoonheid zorgt voor mooie foto's, dat in combinatie met mensen en dieren is voor mij de 'perfect picture'. Mijn specialisatie is dan ook fotografie van mensen en dieren. 

Tips voor een fotoshoot.

Hoe krijgt u de foto's die u in gedachten heeft? De juiste sfeer is zeer belangrijk. Indien u wensen en ideeën heeft over de uitstraling van de shoot is dit handig van te voren met elkaar te bespreken. Hierdoor weet u waar u aan toe bent, kan u goed uzelf zijn en heerlijk relaxen tijdens uw shoot. Daarnaast kan ik dan als fotograaf letten op speciale details en emoties. Uiteraard kan ik (eventuele) tips geven.
Het is goed om van te voren een thema te bedenken, bijvoorbeeld:
Voor een Loveshoot kan u denken aan de sfeerthema's picknick, stranddagje, boswandeling, etc. 
In de natuur is het mooi om met natuurlijke kleuren of juiste felle contrasten te fotograferen. Het is aan te raden om voor een leuk divers effect een hoedje, sjaaltje, accessoire en een extra kledingstuk mee te nemen.
Bij een groepsfoto is het handig bij elkaar passende kleding uit te kiezen.
Voor foto's met bijvoorbeeld paarden kunt u zich zo kleden dat het geheel een cowboy-achtige look krijgt. Denk aan een hoed, laarzen, etc.


Zo zijn er vele manieren om de perfecte foto's te maken. Waar het vooral ook om gaat is het plezier van de shoot in de kleding en omgeving die u mooi vindt en het lange aandenken wat u daarna meekrijgt.