Zenfolio | Remco Post Fotografie | Portretfotografie


PORTRETFOTOGRAFIE

Tijdens portretfotografie gaan we op zoek naar de mooiste plekjes in Gorinchem en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot in het Lingebos, in een park of een plek met waardevolle betekenis voor u. Overal kunnen we mooie professionele foto`s maken. Mensen op een natuurlijke manier fotograferen is waar ik persoonlijk erg van hou. Geen statische houdingen maar heerlijk relaxed. 
Iemand op een manier vastleggen zodat de foto iets over de persoon verteld. Persoonlijkheid, karakter en emotie zijn dan ook de dingen die ik graag terugzie op de foto. Dit in combinatie met mooi natuurlijk licht is vaak erg prachtig.

Met de familie op de foto is ook erg leuk. Kinderen probeer ik zoveel mogelijk op hun eigen unieke en speelse manier vast te leggen. Dit werkt vaak het beste door ergens af te spreken waar de kinderen lekker zichzelf zijn en kunnen spelen. Waar beter dan buiten in de speeltuin, kinderboerderij of andere gezellige plekjes in plaats van in een lege kale studio waar de achtergrond bijna altijd wit of zwart is.
Het is een leuk idee om wat spullen mee te nemen, zoals bijvoorbeeld hoedjes, petjes, ballonen, een strandbal, etc. Aan de wat oudere kinderen en volwassenen geef ik vaak wel aanwijzingen. Mijn streven is wel om een zo mooi en spontaan mogelijke foto af te leveren.

Wilt u graag mooie foto’s van uw huisdier? Een lieve kitten, snoezige konijnen of juist uw oude trouwe hond het kan allemaal. Bij Remco Post Fotografie kunt u ook terecht voor huisdierenfotografie op locatie. Dit kan bijvoorbeeld in uw tuin, maar met honden natuurlijk ook in het park of bos. Binnen fotograferen kan uiteraard ook. Dit is wellicht handiger met kleinere huisdieren zoals cavia's of vogels. Met daglicht maak je dan vaak wel de mooiste foto's. Met het baasje in de buurt die commando's kan geven aan het dier werkt de fotoshoot het beste.

Heeft u vragen? Stuurt u dan gerust een bericht.

vintage stijl portret meisje met fietsvintage stijl portret meisje met fietsvintage stijl portret meisje met haar fiets            Giessenburg Alblasserdam Hardinxveld Giessendam mensen op de foto in GorinchemGiessenburg Alblasserdam Hardinxveld Giessendam mensen op de foto in Gorinchem