Loveshoot

Bent u al een tijdje samen, of net verliefd, of gaat u binnenkort trouwen? Dan is de loveshoot een schitterende ervaring.

De loveshoot is een fotografie reportage die u samen met uw partner doet. De bedoeling van de shoot is het vastleggen van de liefde tussen u en uw partner. Het is dan ook erg leuk om de foto`s na afloop terug te zien. De foto`s kunt u dan bijvoorbeeld af laten drukken op een mooi canvasdoek, of op plexiglas, aluminium, hout en/of in een fotolijstje doen.

Trek leuke kleding aan en neem een extra setje mee. Een loveshoot kan bijvoorbeeld heel goed in de natuur, op het strand of misschien heeft u zelf wel een leuke locatie in gedachten? Samen zoeken we een locatie uit om onder comfortabele omstandigheden uw liefde voor elkaar vast te leggen. Dat is natuurlijk waar het allemaal om draait bij een loveshoot. Neem dan ook gerust de tijd voor elkaar tijdens de shoot en doe maar net alsof er geen fotograaf bij is. Zo kan ik op de perfecte manier de emoties vastleggen.

Mijn werkwijze is professioneel maar wel relaxed, geduldig en ontspannen. Mijn ervaring is dat de meeste stelletjes het dan ook makkelijk vinden om door mij gefotografeerd te worden. Uiteraard geef ik af en toe aanwijzingen maar wees vooral uzelf tijdens de fotoshoot. Hierdoor krijgt u de prachtige spontane foto’s die u in gedachten had.

Kijk ook gerust eens rond in mijn portfolio voor inspiratie voor een leuke fotoshoot.
Voor vragen over bijvoorbeeld leuke thema`s of locaties, twijfel dan niet en stuur gerust een bericht.

Scroll Up