Over Fotograaf Remco Post

Hallo,

Wat leuk dat jullie even een kijkje nemen op mijn site.

Wie ben ik? Mijn klanten omschrijven mij vaak als spontaan, enthousiast, meedenkend en toegankelijk. In 2014 ben ik getrouwd met mijn vrouw Marianne en wonen wij samen met onze 2 ontzettend lieve kinderen Noortje en Daan in Lexmond.

Ik hou van een film of serie op zijn tijd en ga graag lekker uiteten. Heerlijk genieten van het leven.

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben inmiddels al jaren gepassioneerd fotograaf. Wat ik het allerliefste fotografeer zijn bruidsparen en families. Mensen blij maken met mooie foto`s geeft mij echt een voldaan gevoel. Ik ben dan ook vooral een mensenfotograaf. De mens fascineert mij, vooral de verschillende karakters van de personen die voor mijn camera staan. Daardoor wordt elke foto uniek en persoonlijk.

Niet die strakke geposeerde foto`s maar juist de mooie ontspannen momenten die zich aandienen maken het dan helemaal af. Voor de lens mag je dan ook altijd lekker jezelf zijn.

Het zijn vaak de kleine spontane momenten in fotografie die het voor mij als fotograaf zo speciaal maken. Een vluchtige lach om een opmerking, een traan die net afgeveegd wordt, een liefdevolle omhelzing van geluk, al deze emoties maken mijn werk fantastisch. Het fotograferen van een bruiloft of andere fotoreportage is vooral het zien en vastleggen van al deze mooie momenten. Samen maken we er dan een prachtige waardevolle herinnering van.

Door al deze momenten vast te leggen probeer ik daar weer een mooi geheel van te maken. Het is dan ook mijn missie om het verhaal van jullie trouwdag, als stralend bruidspaar samen met jullie liefdevolle familie te vertalen in adembenemende beelden. Foto’s met kunde en passie genomen waarbij de eigenheid van de gefotografeerde personen helemaal opbloeit, dat is toch gewoon prachtig.

Ik heb mijn diploma voor Professionele Fotografie behaald via Het Fotografie instituut te Rotterdam. Daarnaast cursussen gedaan in met name bruidsfotografie. Hier heb ik veel geleerd over de planning en de alertheid tijdens en voor de bruiloft. Samen met de passie voor het vak heeft dit in de praktijk al talloze mooie foto’s opgeleverd.

Ik hou ook enorm van foto`s op locatie. De natuur met haar schoonheid zorgt vaak voor een mooi fotodecor. Dat, in combinatie met mensen en dieren, is voor mij de ‘perfect picture’. Tijdens al mijn fotoshoots, of het nu gaat om een familiereportage, een loveshoot, portretshoot of bruidsfotografie, geniet ik van jullie als mens. Mijn manier van werken is dan ook doorgaans heel relaxed en ontspannen. Buiten fotograferen op het strand, in het bos, in de stad, de duinen of in een oude fabriek. Overal kunnen we samen mooie foto`s maken. Als fotograaf let ik dan uiteraard goed op het licht, de juiste compositie en de mooie momenten. Houden jullie ook zo van pure en heldere kleuren en authentieke, spontane of romantische foto`s waar je echt helemaal jezelf bent? Dan zou ik best weleens bij jullie kunnen passen als fotograaf.

Zijn jullie overtuigd en klaar om de allermooiste momenten vast te gaan leggen?

Neem contact op

Scroll Up