Zenfolio | Remco Post Fotografie | Trouwfotografie


TROUWFOTOGRAFIE

Bent u opzoek naar een bruidsfotograaf uit Gorinchem die met passie werkt om uw huwelijk naar wens te fotograferen?
Een investering in goede professionele bruidsfotografie is belangrijk voor het vastleggen van één van de allermooiste momenten uit uw leven. Als fotograaf wil ik me hier dan ook zo goed als mogelijk op voorbereiden. Daarom zal ik u dan ook ruim van te voren bezoeken om kennis te maken en om uw wensen te bespreken.

Optioneel is dat ik van te voren ook een loveshoot voor u kan verzorgen. In informele en relaxte sfeer zoeken we dan samen een mooie locatie uit. Voordeel is dat u dan gelijk alvast iets meer gewend raakt aan de camera. Het mooie van een loveshoot vooraf is dat de foto`s gelijk als uitnodiging gebruikt kunnen worden voor de trouwkaart.

Natuurlijk moet uw trouwdag perfect verlopen. Op zo'n dag komen vele voorbereidingen samen en dat is altijd spannend. Maar geen zorgen, de fotografie is in ieder geval in goede handen. Voor deze dag neem ik dan ook altijd 2 camera`s mee zodat u gegarandeerd goede foto`s krijgt. In mijn professionele Nikon d800 camera zit zelfs een dubbele geheugenkaart zodat er gelijk back-ups worden gemaakt van de foto`s. Een aantal dagen voor de bruiloft hebben we sowieso nog een keer contact om de laatste eventuele aanpassingen door te nemen. Daarna is het dan eindelijk tijd voor uw prachtige huwelijksdag.
Na de bruiloft krijgt u dan uiterlijk na 4-6 weken de bewerkte foto`s. Meestal is dit al binnen 2 weken.

Heeft u verder nog vragen over mooie locaties in Gorinchem of omstreken? Zijn er specifieke dingen die u wilt weten over mijn camera en kunnen? Of heeft u nog een andere vraag? Twijfel dan niet en stuur gerust een bericht. 

Bruidspaar met paardBruidspaar met paardBruidspaar met paard     Fotoreportage in de Zouwenboezem MeerkerkFotoreportage in de Zouwenboezem Meerkerkfotoreportage in de Zouwenboezem Meerkerk