Trouwfotografie Hardinxveld, Sliedrecht & Kinderdijk

Voor hun trouwdag benaderde Bianca mij als fotograaf. Wat een lieve vrouw had ik aan de telefoon en uiteraard was ik dan ook meteen enthousiast. Zelf hadden ze al wel een beetje een idee over de dagplanning. Maar na het prettige kennismakingsgesprek was alles heel duidelijk voor ze. Ze gingen trouwen op het gemeentehuis in Hardinxveld-Giessendam. Maar eerst een fotoreportage in de kerststijl van Intratuin Sliedrecht en daarna de foto`s in de oude meelfabriek bij Noordeloos. Na de ceremonie met onder andere een liefdevolle kus en prachtig trouwringen moment, vertrokken we richting Kinderdijk om daar trouwfoto`s te maken. Het was behoorlijk koud en de bruid wilde echt naar binnen. Na overleg heb ik tussendoor nog even een moment kunnen pakken om foto`s te maken van de molens bij Kinderdijk, deze kan je namelijk mooi als achtergrond in een trouwalbum gebruiken. Dit huwelijk ging voor het bruidspaar verder in partycentrum de Klok in Kinderdijk, waar de bruidstaart werd aangesneden en de knallende champagne tevoorschijn kwam. Vervolgens kwam er nog een heerlijk diner en een geweldige feestavond om de bruiloft compleet te maken. Wat een mooie dag!

“Met onze trouwdag in het vooruitzicht gingen we op zoek naar een fotograaf we kwamen uit bij Remco en hij kwam bij ons thuis voor kennismaking en dat klikte. In de tussentijd regelmatig contact gehad en zo is onze dag mooi vastgelegd. Binnen 3 weken hadden we het album en een usb stick met foto’s in huis! Een hele goede en betaalbare fotograaf!”

Scroll Up