Trouwfotografie Lingehoeve en regio Leerdam

Als fotograaf is het prettig als je de omgeving goed kent waar klanten de foto`s willen maken voor op hun trouwdag. Zo kun je de juiste plekjes aanraden en weet je precies hoeveel tijd je overal nodig hebt. Als het aanstaande bruidspaar het prettig vind, dan denk ik graag met hun mee.

De dagplanning is altijd even goed bedenken hoeveel tijd je overal precies voor nodig hebt.
Soms is het bijvoorbeeld handig om de gasten ergens eerder te laten zijn, zodat ze kunnen juichen als het bruidspaar eraan komt. Verder is het belangrijk om de reistijd en fotografie tijd mee te nemen door de dag heen. Dit kan enorm verschillen als je bijvoorbeeld verder moet lopen of als er veel familiefoto`s gemaakt moeten worden.

Vanaf 6 uur fotografie raad ik dan ook altijd een vrijblijvende kennismaking aan, om dit soort details samen goed door te kunnen nemen. Uiteraard hou ik hierbij altijd rekening met de wensen van het aanstaande bruidspaar. Ook tijdens de gezellige kennismaking met Michiel en Tamar hebben wel alles goed doorgenomen.
Het was nog even een beetje sparren tussen het aanstaande bruidspaar over hoe het trouwalbum er moest uit komen te zien, maar ook dat is helemaal goed gekomen.

De dag zou beginnen met de voorbereiding foto`s in de Lingehoeve van Michiel en de foto`s thuis bij Tamar. Toen ik aankwam was Michiel net begonnen met zijn schitterende trouwpak aan trekken. Zo kon ik gelijk wat leuke foto`s kon maken. Even de details op de foto zoals de riem, schoenen de manchetknopen en uiteraard Michiel zelf volledig in zijn trouwpak. Ook de ouders van Michiel kwamen er al snel aan, dus ook nog onder andere even een leuke foto van de moeder die het jasje van Michiel aan deed.
Toen Michiel er klaar voor was ben ik gelijk door gereden naar Tamar.

Daar was de voorbereiding ook al in volle gang.
Even een foto van alle details en uiteraard haar prachtige trouwjurk.
Ook hier even een foto van haar moeder die de jurk dichtmaakt aan de achterzijde.
Toen iedereen er klaar voor was kon Michiel met de volkswagen bus Tamar op komen halen.
Nog even een moment vol spanning en daar was hij dan.
Wat straalden ze allebei, wat een prachtig moment.

De foto reportage begon bij de stadswallen in Leerdam.
Hier hebben we een aantal mooie foto`s kunnen maken tussen de regenbuien door.
Ze gaven best wel wat regen op voor de dag zelf, maar gelukkig konden we er goed doorheen bewegen gedurende de hele trouwdag.
Na de stadwallen in Leerdam zijn we doorgereden naar Hei en boeicop en Vianen om ook daar mooie reportage foto`s te kunnen maken.

Daarna was het tijd voor de ceremonie in het stadhuis van Vianen.
Mooie, lieve en leuke momenten wisselden elkaar af tijdens de ceremonie.

Na afloop reden we terug naar de Lingehoeve waar onder andere het taart aan snijden en het diner zouden gaan plaatsvinden.
Nog even wat mooie familiefoto`s en het was een super geslaagde dag.

Na een aantal weken heb ik het bruidspaar de usb met foto`s en hun trouwboek overhandigd.

” Remco heeft met veel aandacht onze trouwfoto`s gemaakt, we zijn er erg blij mee! De trouwreportage is mooi in ons thema afgewerkt en de familiesfeer is goed vastgelegd. Al met al een compleet beeld van onze dag! ”

Scroll Up