Familiefotografie Andel

Tussen de Brabantse plaatsen Giessen en Wijk en Aalburg ligt het plaatsje Andel. Gabrielle wilde daar graag een familiereportage doen bij de geitenboerderij. Dit is echt een hele leuke locatie om eens te bezoeken overigens. De familie had gekozen voor het thema spijkerstof en daarbij wat boeren details. Iedereen had er erg veel zin in en deed lekker spontaan mee. Het was voor jong en oud een leuke dag. Wat een gezellige familie.

“Remco, bedankt voor de geweldige fotoshoot. Ik was bang dat het behoorlijk uitdagend zou zijn met 17 man waarvan 5 kinderen, maar alles verliep soepel en probleemloos. Je speelde goed in op de situatie en de grootte van de groep was voor jou geen probleem. Met jouw enthousiasme en duidelijke instructies hebben we een ontzettend leuke ochtend gehad en -niet onbelangrijk- mooie foto’s! De afwerking van de foto’s was mooi en boven verwachting snel. Een goede fotograaf is belangrijk en dat doen we dus volgende keer weer! Groeten van de gehele familie de Jongh”

Scroll Up