Familiefotografie Slot Loevestein Poederoijen

De Familie Van den Berg zocht een fotograaf voor hun 25-jarig jubileum. Toen ik hoorde dat het op slot Loevestein was in Poederoijen was ik gelijk razend enthousiast. Dit Kasteel heeft dan ook een geweldige geschiedenis met Hugo de Groot in de hoofdrol. Want wie kent het verhaal van de ontsnapping via de boekenkist niet. De trouwfoto`s van deze familie waren destijds hier genomen tijdens hun huwelijksdag en om die reden moest het nu ook weer hier gebeuren. Ook het trouwalbum moest opengeslagen op de foto komen zodat iedereen kon zien hoe het 25 jaar later weer op Loevestein is vastgelegd. Een zeer bijzonder moment. Dit maakt het werk als fotograaf ook geweldig kan ik eerlijk zeggen.

“Ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk familie foto’s gemaakt op locatie Loevestein. Fotograaf is erg vriendelijk en ongedwongen, en het resultaat is gewoon geweldig! Ik kan Remco Post met een gerust hart aanraden!”

Scroll Up