Loveshoot Lingebos en Gorinchem binnenstad

Natascha & Jaap wilden graag een Loveshoot in het Lingebos. Wat setjes leuke kleding mee en wat accessoires hier en daar en de fotografie kon van start. Heerlijk relaxed en ontspannen wandelen met hier en daar een mooi plekje om de romantiek vast te leggen. De verliefdheid spatte er vanaf. Wat een heerlijk stel.

“Superleuke loveshoot`. Remco had alles super voorbereid. Spulletjes mee, leuke plek en ideetjes voor wat poses. Het was erg gezellig en de fotograaf stelt je op je gemak door zijn positiviteit en complimentjes. Echt een aanrader!”

Het stel was zeer tevreden over hun loveshoot in het bos en besloot het een jaar later nog eens over te doen. Dit keer in de binnenstad van Gorinchem. Ik stelde voor om er een nacht-fotoshoot van te maken en ze waren gelijk enthousiast. Als fotograaf zijn dit echt hele gave fotoshoots om te doen, want je kan spelen met het licht en daarnaast krijg je op deze manier ook vaak een heel romantisch beeld. Ze vertelde na afloop dat ze er weer enorm van genoten hadden en dat ze na het zien van de foto`s het gevoel hadden dat ze in Parijs waren.

Scroll Up