Loveshoot Heerlen Limburg

Raymond en Marijke wilde graag hun liefde voor elkaar bezegelen in Heerlen. Tussen Sittard en Kerkrade vind je hier de Brunssummerheide. Een loveshoot is op deze locatie zeer geschikt. “Trouwen was nog niet aan de orde, maar wel in de toekomst” zei Marijke. Ze wilden graag romantische foto`s en als fotograaf vind je dat uiteraard een fantastisch leuke opdracht. Heerlijk om te doen, emoties vastleggen is wat fotografie voor mij zo leuk maakt. Ze genoten echt van elkaar tijdens de shoot en vaak leek het wel alsof ik er niet bij was. Ondanks de gigantische regenbui die over ons heen kwam hebben we veel plezier gehad.

“Onze eerste echte (love)fotoshoot was een succes! Ondanks het onheilspellende weer, dat om de hoek kwam, terwijl we net onderweg waren, wist onze fotograaf er een geweldige shoot van te maken. Al was het voor ons erg onwennig, we voelden ons op het gemak en dat is erg belangrijk bij een fotoshoot. Je weet de emotie goed vast te leggen. De kwaliteit van de foto’s is ook echt heel goed. De afwikkeltijd (snelheid waarmee je ons de foto’s nabewerkt doorstuurde), was ook supersnel. Dank daarvoor”

Scroll Up