Bruidsfotografie Werkendam Noord-Brabant

Trouwfotografie in Werkendam bij de Biesbosch. Trouwen is voor heel veel mensen iets heel bijzonders. Elke bruiloft die ik als fotograaf meemaak heeft dan ook een eigen verhaal. De trouwdag van Wim en Jolanda was er een met zeer mooie en emotionele momenten. We gingen eerst langs het graf van Jolanda`s moeder om daar foto`s te maken. Dit was een wens van haar, omdat op deze manier haar overleden moeder er toch ook een klein beetje bij kon zijn op haar bruiloft. Na een zeer emotioneel moment vertrokken we richting de Biesbosch bij Werkendam, Nieuwendijk en Hank. Aan de overkant van het water keken we uit over Dordrecht. Hier hebben we de mooie plekjes opgezocht voor hun bruidsfotografie reportage. Ook de bekende rotonde van Werkendam ging nog even op de foto.

“Remco is een super fotograaf. Hij maakt prachtige foto’s en luistert naar jou wensen. Hij heeft onze dag onvergetelijk gemaakt en daar zijn wij hem nog steeds heel dankbaar voor. Mooie foto’s goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Super bedankt voor onze trouwfoto’s. Ze zijn Super mooi .Je bent een top fotograaf .”

Scroll Up