Fotoshoot Gorinchem en Trouwfotografie Oosterwijk Leerdam

Angelo en Wendy zochten voor hun trouwdag een betaalbare professionele fotograaf. Na een prettige kennismaking waren ze razend enthousiast. Ook wilde ze graag vooraf een familie fotoshoot, want op deze manier kun je vast goed aan de camera en de fotograaf wennen. De trouwdag zelf was een prachtige dag vol liefde met eerst het aankleedmoment. Wat een cool trouwpak zeg. De trouwriem vast en we konden beginnen… Na een aantal fraaie shots van de bruidegom Angelo ging ik door naar de bruid Wendy. Ze was iets verderop bij haar ouders thuis de trouwjurk aan het aantrekken. Wat een prachtige jurk. Ook daar hebben we uiteraard foto`s van genomen. Niet veel later stond Angelo voor de deur met het trouwboeket. Wat een liefdevol bijzonder moment volgde daar in de deuropening. Op naar de Mariënwaerdt in Beesd voor de trouwreportage. Het is een schitterende locatie om trouwfoto`s te (laten) maken. Daarna gingen we via Leerdam door naar Herberg Restaurant De Lingehoeve in Oosterwijk voor de ceremonie. Na afloop kwamen de felicitaties, het diner en feest. Proost! Wat een fantastische dag.

“Remco heeft onze bruiloft mooi vast gelegd en zijn erg tevreden met het resultaat. Fotograaf maakt ongedwongen foto’s en is erg vriendelijk in de omgang. We hebben een topdag gehad en kijken met veel plezier het mooie album terug, welke Remco voor ons gemaakt heeft. Een aanrader dus!”

Scroll Up