Trouwfotografie Meerkerk

Voor Sebastiaan en Ayla was het al heel snel duidelijk waar ze wilde trouwen. Namelijk in de achtertuin van haar ouders in Meerkerk. Een mooie tuin die zeer geschikt was als alles in één locatie. In de ochtend eerst de foto`s maken van het aankleedmoment, daarna foto`s met de paarden maken en toen door met de trouwauto naar de Zouwenboezem voor de fotoreportage. Tijdens de rit stopte we nog hier een daar voor een mooie foto. Ook de schitterende tuin van de overbuurman kwam aan bod. Terug bij het ouderlijk huis werd alles in volle gang gezet voor de ceremonie. Er volgde een prachtige middag en avond.

“Voor onze trouwdag waren we opzoek naar een betaalbare en goede fotograaf. Remco heeft onze dag vastgelegd en toen we terug waren van de vakantie waren de foto’s al klaar. Super blij met het resultaat!! Remco begreep wat we mooi vonden en liet dit heel goed terug komen in de foto’s.”

Scroll Up