Trouwfotografie Asperen en verloving Gorinchem

Trouwfotografie in Asperen en een fotoshoot in Gorinchem van de verloving. Een fotograaf erbij en het feest kon beginnen. Voor Johan en Samantha werd de geplande loveshoot ineens een verlovingsshoot. Johan pakte een doosje uit zijn zak en ging op zijn knieën. Vliegensvlug stond mijn camera op hun gericht en kwamen de verlovingsringen tevoorschijn. Een bijzonder emotioneel moment volgde. Samantha was door het dolle heen en had dan ook maar een antwoord. “JA” zei zachtjes tegen Johan terwijl ze straalde van geluk. In september was het dan zo ver. Hun langverwachte huwelijksdag. Trouwen in het gemeentehuis en in de kerk van Asperen waren een paar hoogtepunten van de middag. Vroeg in de ochtend eerst het aankleedmoment vastleggen in Spijk bij haar ouders. Daarna volgde een korte reis via Leerdam naar Asperen voor de fotoreportage. Ook wilde Samantha heel graag met haar paard op de foto en kwamen tijdens de ceremonie nog diverse roofvolgels aan te pas. Trouwen in het Gemeentehuis en de kerk van Asperen… prachtig wat een mooie momenten ontstonden er. Na afloop vertrokken ze samen met alle dag gasten naar Brakel naar de feest locatie voor onder andere het aansnijden van de bruidstaart. Verder werd er in de avond nog lang doorgefeest. Een schitterende mooie dag voor dit prachtige bruidspaar.

“Met onze trouwdag in het vooruitzicht waren we opzoek naar een goede, betaalbare fotograaf voor een mooi budget en kwamen uit bij Remco. We hebben een loveshoot ingepland om kennis te maken en het gevoel voor de camera aan te wennen.  Tijdens de loveshoot ging mijn man onverwachts op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk. Remco heeft dit prima weten vast te leggen. Op 9 september 2016 was het zover, onze grote dag, waarbij Remco aanwezig was om het vast te leggen. We zijn blij verrast door het resultaat hiervan. De foto’s zijn prachtig van kleur en laten je de dag helemaal opnieuw beleven. We hebben een super mooie dag gehad, waarvan we nog lang kunnen nagenieten dankzij de foto’s die Remco voor ons heeft gemaakt.”

Scroll Up