Feest en Jubileum fotografie

Jubileum fotografie Vuren. 25 jaar geleden gingen Ron en Els trouwen. Na al die jaren werd er nu een groot feest gevierd in Vuren. Dit dorpje, dat vlak naast Gorinchem ligt, heeft ook bijzonder mooie plekjes voor een fotoshoot. En er moest uiteraard ook een professioneel fotograaf bij komen om de familiefoto`s te maken. De jubileumreportage was naast Fort Vuren op de mooie strandjes eromheen. (Bekend terrein voor mij als fotograaf omdat ik daar inmiddels al heel wat keren geweest ben.) Het feest vond plaats bij trouwlocatie Oud Vuren. Een prachtige locatie voor een jubileum. Overigens is een complete trouwdag op deze alles-in-één locatie ideaal. Vele bruiloften worden hier elk jaar gefotografeerd. Er is een hele grote tuin aanwezig waar u echt vele gasten kwijt kunt. Ook de familiefotografie reportage is hier zeer geschikt. Wat was het prachtig weer tijdens het jubileum van dit echtpaar. De trouwboeken van hun huwelijk hadden ze op een tafel gelegd zodat iedereen nog even de trouwfoto`s van toen kon bekijken. Een gezellige middag met een hapje en een drankje, een heerlijke barbecue en verder genieten maar.

“Een superleuke middag gehad met Remco tijdens onze familiefotoshoot!! Geweldige foto’s!! Remco, top gedaan!!!!”

Scroll Up