Bruidsfotografie Gorinchem

Sven en Lydia zochten een fotograaf die voor het bruidspaar kleurrijke foto`s kon maken tijdens hun huwelijksdag. Tijdens de kennismaking hadden ze nog geen idee hoe ze de dag wilden invullen. Na wat sparren, advies en tips was het gelukt om een dagplanning te maken voor de bruiloft waar ze helemaal happy mee waren. Eerst maakten we wat foto`s bij hun thuis in de ochtend. De jurk en het aankleedmoment, de bruidsschoenen. Vele details werden gefotografeerd. Wat zagen ze er prachtig uit. Na een liefdevol ontmoetingsmoment was het tijd om naar Dalempoort te gaan voor de trouwreportage. De foto’s waren traditioneel, mooi, sjiek en informeel tegelijk met de molen op de achtergrond en onder de poort van Dalem. Het zijn ideale locaties voor trouwfoto`s. Toen was het moment daar, op naar het Gemeentehuis in Gorinchem voor de huwelijksceremonie. Iedereen werd netjes ontvangen door de ambtenaar. Daarna liepen alle gasten richting de trouwzaal, inclusief de bruidegom. Na een klein momentje kwam de bruid dan aangelopen. Stralend van geluk want het was zo ver, ze ging trouwen met de man van haar dromen. Een prachtige ceremonie volgde met vele liefdevolle momenten. De spetterende kus ging dwars door de hele zaal, onder luid gejuich van de familie. Na wat familiefoto`s gingen we terug naar hun eigen huis waar het feest gevierd zou worden. De champagne, de bruidstaart en de mooie speeches waren allemaal aanwezig. Een heerlijk diner met een mooie feestavond als afsluiter. Wat een mooie bruiloft.

“Wij willen je bedanken voor het vastleggen van onze bruiloft. Van begin tot eind, goede advies, nuttige tips, begripvol, flexibel…. Een super mooie album verzorgd en USB stick vol met de mooiste foto’s van onze mooie trouwdag. Thank you Remco.”

Scroll Up