Trouwfotografie en fotoshoot Rotterdam

Verlovingsshoot en bruidsfotografie in Rotterdam. Trouwen stond al een tijdje op de planning voor dit echtpaar. Peter en Anne-Chris waren al wat jaartjes bij elkaar en wilden hun liefde voor elkaar voor altijd vastleggen met een huwelijk. Ze zochten een trouwfotograaf met een romantische stijl van fotograferen om hun trouwdag mooi in beeld te krijgen. Om alvast een beetje te wennen aan de camera en de fotograaf stelden ze voor om een loveshoot te doen. De fotoshoot moest plaatsvinden waar hun trouwreportage ook zou komen, aan de Maas met uitzicht op de Erasmusbrug. Parkzicht was ook een plek waar hun bruidsfotografie zou gaan plaatsvinden dus we gingen daar nog even langs. Na vele mooie fotoplekjes sloten we de dag af. Ze waren zeer enthousiast over het resultaat en wisten het meteen. ‘Dit wordt de bruidsfotograaf voor ons huwelijk.’

Zeer vereerd dat ik hun trouwdag mocht vastleggen ging ik weer op pad richting Rotterdam. Onderweg naar de bruiloft terwijl ik langs Papendrecht, Ridderkerk en Barendrecht reed, voelde ik dat dit weleens één van mijn mooiste dagen als trouwfotograaf kon gaan worden en ik moet eerlijk zeggen dat werd het ook echt. Na een hartelijk ontvangst begon deze mooie dag met het aankleedmoment van Anne-Chris en haar bruidsmeisje. De familie van de bruid was druk met de visagiste, de kapster en uiteraard de jurken. De sfeer was fantastisch. Een tijdje later hoorde we dat de bruidegom er al aan kwam via de ceremoniemeester, iedereen kreeg het redelijk benauwd want het was iets eerder dan gepland. Ik liep naar buiten en adviseerde de chauffeur even een extra rondje te gaan rijden zodat de laatste details nog even gedaan konden worden. Tien minuten later was iedereen er klaar voor, daar kwam de trouwauto (opnieuw) aan met Peter in zijn prachtige trouwpak. Het werd een bijzonder mooi moment. Iedereen was opgelucht en blij tegelijk. Toen we even later in Parkzicht aankwamen was het prachtig weer, even wat trouwfoto`s gemaakt en op naar de haven aan de Maas. De Erasmusbrug op de achtergrond en dit prachtige bruidspaar op de voorgrond. Wat een mooi plaatje… Kort daarna volgde de huwelijksceremonie bij de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’. Trouwfotografie bij zo’n sjieke locatie als Sociëteit aan de Maas in Rotterdam is echt geweldig. Emotionele momenten die afwisselden met veel gelach maakten deze ceremonie werkelijk prachtig. Na de ceremonie was het tijd voor de familiefoto`s. Op het mooie grote terras van deze prachtige locatie aan de Maas met de Erasmusbrug en Hotel New York op de achtergrond weer een perfect plekje voor familiefotografie. Op dat moment vertrok de SS Rotterdam ook nog, wat voor een heel spektakel zorgde met de foto’s maken en de luide hoorn van het cruiseschip. De champagne, daarna het diner en de prachtige speeches zorgen voor nog meer emotie en gelach. Het bruidspaar luidde daarna de feestavond in met een zeer spectaculaire openingsdans. Wat een prachtige dag.

Na ontvangst van de eerste foto’s was de reactie van de bruid Anne-Chris: “Ooooh wat zijn ze geweldig <3  Ze zijn zo leuk, cant wait to see the rest” Toen ze na een paar weken alle foto`s ontvingen vertelde ze mij dat de foto`s precies geworden zijn waar ze op gehoopt hadden.

Scroll Up