Trouwfotografie regio Gorinchem

Bruidsfotografie in Zuid-Holland en Brabant. Deze mooie trouwdag begon in Schelluinen maar speelde zich grotendeels af in Gorinchem en Werkendam. De kennismakinggesprek bij Jeroen en Claudia was zeer prettig en relaxed. Hun verhaal over hoe de dag moest gaan zijn was in grote lijnen al duidelijk. Eerst moest de fotograaf naar Schelluinen stond er op de trouwplanning. Daar hebben we foto`s gemaakt van de bruid in haar trouwjurk en van diverse accessoires waaronder de bruidsschoenen. Het ophaalmoment was prachtig en heel spannend, dat was goed te merken aan de bruidegom. Wat zagen ze er adembenemend uit allebei, een bruidspaar om in te lijsten. Na de huwelijksreportage bij Dalempoort en Buiten de Waterpoort in Gorinchem was het tijd om richting het stadhuis te gaan. Trouwen in het stadhuis van Gorinchem stond vervolgens in het draaiboek. Na vele bijzondere momenten binnen was het tijd voor de balkonscene. Trouwfotografie op zijn best, wie houdt er niet van een mooie balkonscene. Dit zijn de bijzondere momenten van een bruiloft en zullen niet snel vergeten worden. Na afloop reden we over de Gorinchemse brug Noord-Brabant in. Met uitzicht op Sleeuwijk en Woudrichem was het Werkendam waar we heen gingen. Fort Altena was de bestemming. Hier opnieuw een warm ontvangst voor het bruidspaar. Vele mooie momenten volgden, waaronder de bruidstaart, de familiefoto`s, het diner en tot slot ook de feestavond. Ook hier was het de openingsdans die het dansfeest inluidde. Een heel mooi bruidspaar en een geweldige trouwdag.

“Trouwfotograaf Remco heeft onze bruiloft gefotografeerd. Dit was een zeer prettige ervaring. Hij is erg betrokken bij het proces. Geeft je goede tips en uitleg. De dag zelf was zeer ontspannen ongedwongen en relaxed. De foto’s zijn ook erg mooi geworden. Het boek was snel klaar en geeft de dag erg mooi weer. We zouden hem zo weer vragen.”

Scroll Up