Trouwlocatie omgeving Leerdam

Partycentrum het dak– Dit partycentrum is ideaal om uw bruiloft te vieren, er zijn maar liefst 4 zalen aanwezig en het is zeer geschikt voor zowel grote als kleine bruiloften. Ook is er een mooi buiten terras waar u gebruik van kunt maken. De grote zaal bied maar liefst plaats aan 400 personen.
Als u uw trouwfeest graag iets kleiner wil vieren dan bied de molenzaal uitkomst met een maximaal aantal van 180 personen. Partycentrum Het Dak kunt u vinden op de Tiendweg 9a in Leerdam, waar ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig is.

Hofje van Aerden– Bent u zoek naar een authentieke locatie om te kunnen trouwen, dan past het Hofje van Aerden wellicht helemaal bij uw stijl. Vlak aan de rivier de Linge en dichtbij de bekende glasfabriek kun u dit prachtige historische hofje vinden.
Er is daarnaast zowel een prachtige binnen als buitentuin aanwezig. Het adres is Kerkstraat 67 Leerdam.

Herberg de Lingehoeve Oosterwijk– in de provincie Gelderland Aan de mooie rivier de Linge, vind u net naast Leerdam het gezellige plaatsje Oosterwijk. Uw bruiloft vieren in de betuwe is gewoonweg prachtig. Zo ook bij feestlocatie Herberg de Lingehoeve, waar gezelligheid en gastvrijheid altijd aanwezig zijn. Er is een prachtige binnentuin en een mooie feestzaal waar u in de avond met maximaal 100 personen terecht kunt. Ook de decoratie kunt u met een gerust hart overlaten aan deze toppers. U kunt hierin verschillende thema`s kiezen waaronder het populaire thema bohemian. Overnachten na uw trouwdag in de schitterende bruidssuite is hier ook mogelijk. Uw kunt deze prachtige locatie vinden op de Lingedijk 199 in Oosterwijk.

De schildkamp Asperen– De schildkamp leent zich uitstekend voor feesten en partijen, u kunt hier onder andere uw julbileumfeest of bruiloft vieren. Het mooie van deze locatie is dat het ook een hotel is, en dat u hier als pasgetrouwd koppel samen met uw familie kunt verblijven in een luxe suite na het trouwfeest. Er zijn vele mogelijkheden, zo kunt u namelijk ook romantisch trouwen in het binnen(indoor) bos. De grote zaal is geschikt tot maar liefst 500 personen. U kunt de schildkamp vinden op de Leerdamseweg 44
in Asperen.

Geofort Herwijnen– Uw trouwdag of jubileum vieren in een mooie historische omgeving, dan is Geofort absoluut iets voor u om te overwegen. De prachtige natuur en de mooie omliggende waterlinie maken deze plek zeer uniek. Ook bied het u gelijk een prachtige plek voor een mooie bruidsreportage en prachtige familie foto`s. Met maar liefst een mogelijkheid tot wel 500 personen kunt u hier groots, of juist klein uw bruiloft uitstekend vieren. Geofort kunt u vinden op de Nieuwe Steeg 74 in Herwijnen.

Scroll Up