Trouwlocatie regio Geldermalsen

Boerengoed Enspijk– Naast knooppunt Deil vind u in de polder een hele leuke locatie om uw bruiloft, jubileum of familiefeest te vieren. Een feestlocatie waar u voor elk soort feest terecht kunt. Trouwen in de prachtig omgebouwde stallen is geweldig, of u nu een boerenbruiloft thema in gedachte heeft of gewoon de landelijke vrijheid van het platteland. Deze alles in één locatie is hier uitermate geschikt voor.
Ook is er heel veel speel gelegenheid voor de kinderen, en is er een groot terein aanwezig met een speeltuin waar de kinderen lekker met skelters kunnen rondrijden, op de mega trampoline springen, jeu de boulen en nog veel meer. Er lopen zelfs dieren rond, om de sfeer van het platteland compleet te maken. De binnenlocaties zijn stuk voor stuk uniek. U kunt in de Hooischuur maar liefst 350 gasten kwijt
en dit kan uitgebreid worden naar 400 als u de buitenruimte er bij betrekt. Voor kleinere gezelschappen kunt u gebruik maken van de Koestal, de Hooiberg en de Melkstal. Ook kunt u daarnaast gebruik maken van de overdekte buitenruimte. De gezelligheid en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel. Naast feestlocatie Boerengoed Enspijk is er ook een Boerengoed in Den Bosch. Ook hier kunt u terecht voor diverse arrangementen.
U kunt Boerengoed Enspijk vinden op de Hoevenseweg 5 in Enspijk, en Boerengoed Den Bosch op de Ketsheuvel 7 in ‘s-Hertogenbosch.

Partycentrum De Betuwepoort Rhenoy– Uw bruiloft vieren in de regio van Geldermalsen, bij knooppunt Deil is heel goed mogelijk bij De Betuwepoort. Met diverse zalen tot uw beschikking en een heerlijk terras kunt u hier zelf uw wensen aangeven wat betreft de aankleding en de catering. Er ligt ook een grote speeltuin naast het feestgebouw waar de kinderen lekker kunnen spelen en zich vermaken. Tijdens uw feest kunt u ook nog gebruik maken van een snackwagen en heerlijk italiaans ijs dat u in gewenste vorm kunt reserveren. U kunt uw feest hier vieren tot een maximaal aantal van 350 personen in de grote feestzaal. Feestlocatie De Betuwepoort kunt u vinden op de Kornelis van Wijnenstraat 1 in Rhenoy.

De Heerlijkheid Mariënwaard Beesd– In de betuwe vind u het gezellige dorpje Beesd, de groene omgeving hier is een prachtige plek om een mooie bruidsreportage te laten maken en op het landgoed van de Heerlijkheid Mariënwaerdt kunt u hier uw complete bruiloft vieren.
Kiest u voor het koestshuis in combinatie met de paardenstallen dan kunt u tot wel 100 gasten kwijt. Zoek u toch een net iets grotere ruimte dan is de nieuwe refter wellicht een optie, in deze ruimte met veel karakter kunt u maximaal 150 personen kwijt.
Toch liever uw feest vieren met een kleiner gezelschap? Dan kunt u terecht in de gezellige jachtkamer met een gezelschap tot 80 personen.
Heeft u juist een veel groter aantal gasten in gedachte, dan is er de hoge schuur met het heelijke naastgelegen terras. U kunt hier met maar liefst 500 gasten ideaal uw trouwfeest vieren in deze prachtige bosrijke omgeving. Ook de styling kunt u geheel naar wens uitbesteden aan de Heerlijkheid.
Zelfs overnachten na uw trouwfeest is geen enkel probleem in deze mooie locatie in Gelderland. Voor overnachtingen kunt u verblijven in het landelijke vakantiehuisje genaamd buitenleven of in de abtsbouwing met een gezelschap van 8 personen. Daarnaast kunt u ook nog terecht bij bed en breakfast De Neust met maar liefst 6 verschillende kamers ter beschikking, deze locatie ligt aan de Appeldijk vlak bij de rivier de Linge.
Het Landgoed Heerlijkheid de Mariënwaerdt kunt u vinden op ’t Klooster 5 te Beesd.

Scroll Up