Bruidsfotografie Noordeloos

Een trouwfotograaf voor hun after-wedding fotoshoot in Noordeloos. Ze hadden al alles meegemaakt; de trouwjurk aandoen in de vroege ochtend, met de trouwauto naar de trouwlocatie, de kus, daarna op de feestlocatie de bruidstaart aansnijden, dineren en het feest in de avond. Kortom een complete bruiloft voor dit bruidspaar als een mooie herinnering op foto hadden ze al. Maar het kriebelde toch om nog een keer de jurk aan te trekken en weer een klein beetje opnieuw te trouwen. We zochten daarom een toffe locatie om nogmaals hun liefde voor elkaar vast te leggen. De oude meelfabriek was de plek die ze enorm aansprak. Doordat de fabriek zo vervallen is kun je het zeer goed gebruiken wanneer je een prachtig decor voor trouwfoto`s zoekt. De romantiek was goed zichtbaar bij dit echtpaar. Als fotograaf kun je hier alleen maar van dromen. Ze straalden op alle foto’s.

“Verliefd, verloofd, getrouwd. En wat doe je dan als na enige tijd nog steeds die kriebels voelt? Een after-wedding shoot! De kleding paste nog. Een goede fotograaf in de buurt gevonden. En die kwam zelf met een hele gave locatie in Noordeloos. Het weer zat ook nog mee. Het klopte helemaal. En wat een mooi resultaat krijg je dan. Dank u Remco. Wellicht dat we met een volgende jubileum weer aantreden. Hier krijg je toch geen genoeg van.

Scroll Up