Alpaca fotoshoot in Almkerk en Wamel

Alpaca familie fotografie is echt heel leuk om te mogen doen als fotograaf, en om uiteraard ook om zelf te doen. Een portret shoot of bijvoorbeeld bruidsfotografie met een Alpaca erbij maakt uw bruiloft verrassend leuk. Trouwen met een alpaca, geweldig toch! In Almkerk Noord-Brabant was mijn eerste alpaca familiereportage. Wat was dit ontzettend leuk. De mensen van de alpacaboerderij Bellatorem zijn ontzettend vriendelijk. Ze zochten nog wat leuke foto`s voor hun website en facebook pagina. Daar aangekomen werden de alpaca’s gehaald en gingen we op pad. Ver hoefde we niet te lopen want we zaten al midden in een mooie omgeving. Ze waren zeer tevreden en de foto`s staan inmiddels op de website.

In de omgeving van Geldermalsen en Tiel leek het Petra uit Culemborg leuk om eens met de familie op de foto te gaan. Ik stelde voor om naar het plaatsje Wamel in Gelderland te gaan waar ook een alpacaboerderij staat. Na een heerlijke wandeling en vele grappige foto momenten, hebben we met een hapje en een drankje bij de vuurkorf heerlijk nog even nagenoten van deze fotoshoot. Met een mooie zonsondergang en een fantastische avond sloten we de familieshoot af.

“Afgelopen zaterdag heeft onze fotoshoot plaatsgevonden bij de Alpaca boerderij River Forelands.` Dankzij de ongedwongen sfeer zijn het prachtige foto’s geworden. Voor een volgende fotoshoot komen we zeker bij je langs. BEDANKT voor de mooie foto’s van ons bij de alpaca’s! Echt prachtig!. Groetjes van Peter en Petra”

Scroll Up