Trouwfotografie in Naaldwijk en Hoek van Holland

De bruiloft van deze lieve mensen was een hele bijzondere. Na een prettig kennismakingsgesprek was het mij duidelijk wat de wensen waren van dit aanstaande bruidspaar. Vele mooie momenten moesten gaan samenkomen, zo was de dagplanning dan ook ingericht van hun trouwdag. Ook voor mij als fotograaf een geweldige uitdaging die ik graag aanga. Vroeg in de ochtend reed ik naar Naaldwijk waar Germain al bezig was met het aantrekken van zijn trouwpak. Mooie en grappige momenten waren er volop. Toen op weg naar Rachel. Haar vriendinnen waren boven druk al bezig haar trouwjurk aan te doen toen ik aankwam. Niet veel later was het dan zo ver. Daar kwam de trouwauto aan met de aanstaande bruidegom erin. Dat was een schitterend moment en het bruidspaar had veel bekijks. Kort daarna reden we richting de locatie voor de trouwreportage in Hoek van Holland. Een bijzonder fraaie privélocatie met zelfs een straaljager erin was het decor voor de bruidsreportage. Een prachtig mooi bruidspaar en dat in combinatie met deze locatie is echt schitterend. Daarna, op naar Strand Paviljoen Zomertijd in s`Gravenzande voor de trouwceremonie. Een super mooie ceremonie met uitzicht op het strand. Ik kan iedereen aanraden om hier te trouwen. Ook tijdens de familiefoto`s waren er bijzonder mooie en grappige momenten. Toen nog even wat leuke momenten met vrienden en vriendinnen ertussendoor om de sfeer helemaal af te maken. Na een heerlijk diner hebben we ook nog even wat mooie zonsondergang foto`s gemaakt. Een knallende feestavond volgde.

“Remco heeft op 8 sept 2018 onze bruiloft vastgelegd. Vanaf het eerste contact een prettig gevoel gehad. Het was erg prettig dat Remco initiatief toont tot en met aan de bruiloft. Dit blijkt uit de contactmomenten maar ook op de dag zelf. Hij denkt goed mee en dat blijkt ook uit het resultaat in de vorm van een mooi boek wat wij hebben ontvangen. Remco heeft deze voor ons gemaakt en was binnen enkele weken klaar. De fotograaf bevelen wij daarom van harte aan voor het vastleggen van jullie mooie dag.”

Scroll Up