Trouwfotografie Schinnen Limburg

De bruiloft van Raymond en Marijke was er één om in te lijsten. Ze wilden ook absoluut geen standaard trouwdag gezien ze die allebei al een keer gehad hadden. Ze waren voor deze huwelijksdag op zoek naar een fotograaf die kleurrijke foto`s maakt. Hun wens paste precies in mijn stijl van fotograferen. Vroeg in de ochtend waren we in Schinnen, een klein dorpje ten zuiden van Sittard. Ondanks dat ik als fotograaf deze ochtend helaas behoorlijk misselijk was, is het wel gelukt om een mooie fotoreportage te maken van dit prachtige bruidspaar. Even een kleine pauze en daarna door naar het gemeentehuis in Schinnen. Veel liefde en een schitterend weggeefmoment vol van geluk volgde tijdens de ceremonie. Toen weer terug naar het huis van het bruidspaar dat tegenover het gemeentehuis is. De bruidstaart en de champagne kwamen tevoorschijn en het trouwfeest kon beginnen. Ook de BOA collega`s kwamen nog even feliciteren. Na de familiefoto`s en een heerlijk lopend buffet werd er nog veel gedanst. Dit ging de hele avond door.

“Foto’s maken van een mooie dag die je voor altijd bij je houdt als een herinnering vraagt om een fijne fotograaf in de omgang met de juiste kwaliteiten om er een onvergetelijke dag van te maken. Remco heeft absoluut oog voor detail zowel het inzicht in ‘wat te fotograferen’ als bij de nabewerking van foto’s. Hij luistert naar de wensen van zijn klanten en past zich hierin tevens perfect aan door zelf ook mee te denken en/of ideeën aan te dragen. Dat maakt hem ook tot een fijne sociale man om bij je te hebben wanneer er foto’s gemaakt moeten worden van belangrijke/mooie momenten. Remco je hebt ons huwelijk top gefotografeerd en hebben hiermee echt een schitterende herinnering, zodat we deze dag steeds weer kunnen herbeleven zoals hij echt was. Nogmaals bedankt! Jammer dat er niet meer sterren te geven zijn op fb, je verdient ze echt.”

Scroll Up