Zwangerschap fotoshoot Gelderland

Zwangerschap Fotografie in Vuren Gelderland. Naast Gorinchem ligt het plaatsje Vuren. Hier vind je vele leuke fotografie plekjes voor een zwangerschapshoot. René en Gabrielle zochten een fotograaf om dit zeer bijzondere moment vast te leggen en kwamen bij mij terecht. In de avond gingen we op pad. Ze wilden namelijk een mooie zonsondergang voor tijdens de fotoshoot. Op deze locatie had ik al vele bruidsparen gefotografeerd en familiereportage`s gedaan, dus wist ik gelijk de mooiste plekjes voor ze te vinden. Je kan hier in de buurt ook trouwen op diverse alles in één locaties. Uw bruiloft vieren in Vuren is echt top kan ik u uit eigen ervaring vertellen. Na vele mooie momenten was ook deze shoot zeer geslaagd. De ouders waren ontzettend blij dat dit moment eindelijk was vastgelegd. Met name de kus foto van hun zoon op de blote buik.

“Prachtige foto`s, en nogmaals bedankt Remco”

Scroll Up