Fotograaf regio Waalwijk Brabant

Fotografie in Drunen bij Waalwijk. Naast Waalwijk liggen de Loonse en Drunense duinen. Een schitterend natuurgebied, zo’n stukje natuur waar iedereen graag foto’s maakt en zeker ook de professionele fotograaf graag komt met zijn camera. Deze plek is zeer geschikt voor familie fotografie en trouwreportages. De locatie leent zich ook enorm goed tot het maken van knusse informele foto’s van het gezin. Gaat u trouwen in omgeving Vlijmen, Den Bosch, Tilburg of misschien zelfs in de Efteling, dan vindt u hier qua locatie één de mooiste bruidsreportage plekjes van Brabant. Een fotoshoot met paarden of honden is hier ook ideaal. De mooie kronkelende bospaden met eeuwige naaldbomen die dwars door de duinen lopen zijn een schitterend decor voor uw foto’s. Een fotoshoot opleuken met een lekkere picknick of een ander thema is ook zeker een mogelijkheid op een locatie als deze. Maar uiteraard is een wandeling alleen ook prima voor een mooie fotoshoot.

Scroll Up