Trouwfotografie regio Meerkerk tot Enspijk

De bruiloft van Theo & Irene ging een echte boerenbruiloft worden. De bruidsfotograaf mocht natuurlijk niet ontbreken om alles vast te leggen. Begin 2020 was dit aanstaande echtpaar op zoek naar een fotograaf en kwamen via mijn vrouw bij mij terecht. Ook hadden ze al eerder foto`s voorbij zien komen van een voor hun bekend echtpaar waar ik in 2017 foto`s van had gemaakt. Deze foto`s vonden ze mooi en wellicht was het daarom voor hun de keuze om mij te benaderen. Uiteraard ook zeer vereerd ging ik op weg naar Meerkerk voor een officiële kennismaking. Na een zeer fijn gesprek was het duidelijk wat de wensen waren. Mooie foto`s en een schitterend trouwalbum dat hun trouwdag mooi ging weergeven. Ook hun lieve zoontje moest veel aandacht krijgen wat betreft de fotografie. Ze kozen ook voor een fotoshoot vooraf, zodat eventueel de foto`s ook voor de uitnodiging gebruikt konden gaan worden en omdat ze dan alvast gewend waren voor de camera te staan. Corona maakte het wel erg spannend allemaal maar begin september was het dan toch zo ver.

De dag begint met het aankleedmoment waar ik wat detail foto`s heb gemaakt van onder andere de jurk en de bruidsschoenen.
Ook nog een paar foto’s gemaakt met de ouders erbij en de zus van de bruid. Het ouderlijk huis was prachtig versiert aan de voorzijde en dus helemaal klaar voor het ophaalmoment. In de verte kwamen Theo en Lars al aan. Dolenthousiast mocht Lars zijn moeder ophalen met de tractor, wat een vrolijke kereltje. Een mooi moment om niet snel te vergeten volgde.

Op naar de Bordenweg in Ameide waar het eerste deel van de fotoreportage plaats ging vinden. Op een romantisch brugje hebben we een aantal mooie plaatjes gemaakt van dit prachtige bruidspaar. Ook het ouderlijk huis van Theo in Nieuwland was een van de locaties die op de planning stond voor de huwelijksfotografie. Een prachtige boerderij met veel geschikte mogelijkheden voor trouwfoto’s. Ook Lars was weer enorm vrolijk en had er heel veel zin in, “wat waren papa en mama toch mooi en wat was dit geweldig allemaal”.

Na deze reportage gingen we op weg naar het gemeentehuis van Meerkerk. Iedereen stond al klaar om het bruidspaar op te wachten, ik pakte snel mijn camera`s erbij en 3 minuten later kwamen ze eraan met de tractor. Binnen stond netjes aangegeven waar iedereen mocht gaan zitten met uiteraard de gepaste afstand. Na een mooie ceremonie zijn we op weg gegaan naar Boerengoed in Enspijk waar onder andere het huwelijksfeest plaatsvond. Halverwege de route naar Leerdam zag ik nog kans een mooie shot te maken van het echtpaar in de tractor.

Op het prachtige landgoed van Boerengoed in Enspijk hebben we getoast op hun prachtige trouwdag. Een ontroerend verhaal, de kinderen die lekker konden spelen met de skelters, de taart en vervolgens een heerlijk diner. Kortom aan alles was gedacht. Als bruidsfotograaf zijn dit echt de beste dagen, want alles is prachtig op een dag als deze. In de avond volgde nog een prachtige openingsdans en met een mooie avond vol genietmomenten sloot het bruidspaar deze prachtige dag af.

“Hele leuke en fijne samenwerking. Als er wat is antwoord hij snel. Helpt je met vragen. Hele leuke en spontane foto’s. Zeer aangenaam en gedreven persoon. Iemand die zijn vak goed beheerst. Dank je wel voor onze fijne trouwfoto’s”

Scroll Up