Familiefotografie Gorinchem en fotoshoot Lexmond

Familie foto`s in Gorinchem en portretfotografie in Lexmond. De familie Bron/Straver uit Arkel wilde graag een familiereportage in Gorinchem en een fotoshoot van de kinderen in Lexmond. Wat een superlieve en leuke kids hebben jullie toch. Esmee en Sofie liepen samen hand in hand door de Zouwenboezem in Lexmond. Dit dorp ligt in de gemeente Vijfheerenlanden wat tegenwoordig valt onder Utrecht. Een uitstekende plek voor familiefotografie. Ook trouwreportages zijn hier met een goede fotograaf een genot. We gaan wandelend door het bos richting de molen. Wat vonden ze dit leuk om te doen. De familiereportage in Gorinchem bij Dalempoort was ook zeer geslaagd. Wandelend langs de Stadsmuur vind je ook zoveel leuke plekjes om familiefoto`s te maken. Iedereen had het enorm naar hun zin, daar doe je het voor. Als je dan terugkijkt naar de foto`s in een boekje of op de muur, denk je toch ook weer een beetje aan de mooie leuke momenten.

“Super bedankt voor alle schitterende foto`s er hangen er inmiddels al een aantal aan de muur bij beide families en grootouders.”

Scroll Up