Trouwfotografie Herwijnen

Trouwfotografie en boerenbruiloft op het platteland in Herwijnen bij Leerdam. De Trouwdag van Arno en Gabrielle was bij hun thuis op de boerderij in Herwijnen. Dit leuke dorpje ligt naast Leerdam in Gelderland. Na een supergezellige kennismaking stond het huwelijk van deze lieve boeren op het programma. In de ochtend ging we eerst wat foto`s maken van de bruid in haar trouwjurk. Daarna was het zo ver en kwam bruidegom Arno zijn bruid ophalen bij zijn zus met de brandweerauto. Rijdend richting de boerderij nam ik onderweg nog wat mooie foto`s van dit aanstaande bruidspaar in de brandweerauto. Na een goede lunch was het tijd voor de reportage met haar paard, de hond Sem en de familie koe. Toen was het moment daar, de ceremonie volgde. Ook dit was heel uitzonderlijk. Trouwen in de stal op een boerderij. Wie verzint het. Geweldig toch! Het ringen moment, de kus. Alles was mooi en het plaatje was compleet voor het bruidspaar. Na de familiefoto`s volgde het feest in de andere stal. Wie boekt er tegenwoordig nog een feestlocatie voor een huwelijk… Heerlijk wat een fantastische dag. Na afloop toen ik het trouwalbum samen met de usb-stick vol met trouwfoto`s kwam brengen hebben we ook nog erg gelachen om de grappige momenten tijdens hun geweldige trouwdag.

“Hi Remco. Wat heb je een prachtige foto`s gemaakt. En het album is ook fantastisch. Wij zijn er erg blij mee. En zouden je zeker aanraden aan vrienden als fotograaf.”

Scroll Up