Familiefotografie Vianen

Familiefotografie onder het viaduct van Vianen regio Utrecht bij de Lekdijk. Als fotograaf stelde ik Denise en haar familie voor om de brug van Vianen te gebruiken voor hun familiereportage. Misschien is knooppunt Everdingen u wel bekend van onder andere de files op de radio. De familie was gelijk enthousiast over dit idee. Met de brug en het uitzicht op Nieuwegein is dit een perfecte plek voor Portret fotografie. Een Trouwreportage voor uw bruiloft is ook erg mooi om hier te doen. De familie wilde nog graag wat stoere foto`s. De urban style van deze locatie leent zich daar uitstekend voor. Wie weet mag ik hier ook ooit de bruidsfotograaf van Denise zijn.

“Afgelopen zaterdag de shoot gehad! Een hele mooie locatie door Remco uitgekozen (onder de brug bij Vianen) En heel snel al de foto’s digitaal opgestuurd gekregen, echt super!!! We hebben een hele leuke/gezellige middag gehad en het resultaat is ook heel mooi!Wil je een shoot doen, dan is Remco Post Fotografie zeker een aanrader.”

Scroll Up