Trouwfotografie Oostvoorne

Huwelijksfotografie in Oostvoorne, Rockanje en Hellevoetsluis. Cornelis en Ghislaine benaderde mij voor een kennismaking. Ze kenden mij als trouwfotograaf via de bruiloft van vriendin Rachel en haar man Germain. Uiteraard moesten ook hun trouwdag en de wensen goed besproken worden. Het was dan ook een zeer bijzondere bruiloft want er stond nogal wat te gebeuren in Oostvoorne. Het Openluchtmuseum de Duinhuisjes in Rockanje moest voor de allereerste keer als trouwlocatie gaan dienen, dus werd er van alles geregeld door de locatie zelf zoals paard en wagen en bijzondere kledingdracht. Ook de burgemeester was aanwezig en de persfotograaf van onder andere het Algemeen Dagblad. Kortom een behoorlijk spektakel. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt als bruidsfotograaf. De dag begon al vroeg in de morgen. Eerst wat foto`s gemaakt van het aankleedmoment van de bruid. Wat zag ze er prachtig uit in haar jurk. Even later kwam de bruidegom in zijn mooie pak aan met het trouwboeket. Een lieve kus en omhelzing volgde. De paard-en-wagen stond inmiddels klaar voor vertrek. Een mooie rit was dat. Elke keer reed ik een stukje vooruit in mijn auto naar wat plekjes om ze vast te leggen. Doordat ik vooraf al wist wat de route ging zijn, kon ik klaarstaan op de mooie plekjes van hun huis in Oostvoorne naar de trouwlocatie in Rockanje. De huwelijksceremonie was prachtig en tot slot mocht het bruidspaar nog samen met de burgemeester de deuren van de binnen locatie openen met een sleutel. Daarna volgde de trouwreportage op diverse locaties. Ghislaine wilde graag wat foto`s met haar paard en ook bij de Jacobabucht hebben we trouwfoto`s gemaakt. Eerst hadden we nog het idee om door te rijden naar Brielle voor bruidsfotografie foto`s, maar het werd iets te krap in de tijd. Daarom gingen we naar hun eigen huis terug en hebben we familiefoto`s gemaakt in hun mooi versierde tuin. Na de champagne en de heerlijke taartjes gingen we op pad richting de feestlocatie Fortezza in Hellevoetsluis. Hier hebben we nog wat trouwfoto`s gemaakt met uitzicht op de haven. Na het heerlijke diner volgde een knallend feest, beginnend met de openingsdans van het bruidspaar.

“Fotograaf Remco heeft op 13 april 2019 onze bruiloft vastgelegd. Vooraf al fijn contact gehad waarbij Remco veel initiatief toont. Op de dag zelf was Remco duidelijk goed voorbereid, want tijdens onze rit met paard en wagen van ons huis naar de trouwlocatie wist hij precies waar hij foto’s wilde maken terwijl het voor hem een onbekende omgeving was. Ook de rest van de dag is prachtig in beeld gebracht. Al na drie weken mochten wij het mooie fotoboek in ontvangst nemen die Remco voor ons heeft samengesteld. Wij bevelen Remco dan ook van harte aan als fotograaf!”

Scroll Up