Trouwfotografie Breda

Bruidsfotografie in Breda en Prinsenbeek. Trouwen doe je maar een keer als het goed is en daarom kan ik iedereen aanraden om een professioneel fotograaf te benaderen voor jullie bruiloft. Past de stijl van de fotograaf en het budget bij jullie en ben je enthousiast, benader de fotograaf dan voor een kennismaking. Zo deden Christ en Dianka dat ook. Na een zeer vriendelijk ontvangst en een leuke ontspannen kennismaking waren zij ook enthousiast. De huwelijksceremonie moest gaan plaatsvinden in het stadhuis van Breda en het feest in Prinsenbeek. Maar eerst even foto`s maken in de Intratuin van Breda die met mooie kerstversiering een prachtig decor was voor bruidsfotografie. Bij het stadhuis in Breda aangekomen volgde een warm ontvangst door de familie. Vele bijzondere en mooie momenten volgde en aan het einde van de middag reden we naar Prinsenbeek voor de Feestlocatie. Daar was het proostmoment en daarna was er nog tijd om wat familiefoto`s te maken. Het diner was heerlijk met de bruidstaart als afsluiter. Een dansavond ging van start nadat het bruidspaar de openingsdans had gedaan. Enkele weken later ontvingen deze lieve mensen hun foto`s en het trouwalbum wat ik voor ze gemaakt had. Wat vonden ze de foto`s toch mooi. En hun trouwalbum… ze bleven maar kijken. Ze waren erg tevreden over de dag. Heerlijk om te zien hoe verliefd deze mensen zijn.

“Geweldig mooie foto`s. Onze dank is groot. Wat ben je een fantastische fotograaf. Je denkt in alles mee en de tips zijn geweldig. We zullen jou zeker aanraden.”

Scroll Up