Trouwfotografie in Vianen en Lexmond

Een trouwdag zoals die van Remy & Bernice is een geweldige ervaring voor iedere trouwfotograaf. Na een zeer prettige kennismaking begon de dag voor mij vlak bij de Bolgerijense brug in Vianen, waar ik het aankleedmoment van de bruidegom mocht fotograferen. Even wat foto`s van de voorbereiding zoals de manchetknopen, de riem, de schoenen en uiteraard ook de bruidegom in zijn prachtige trouwpak. Ook was iedereen al druk in de weer met de voorbereiding van de tent waar onder andere de ceremonie en het feest moest gaan plaatsvinden. Wat een prachtige omgeving, de tent stond namelijk aan het water op een plek met uitzicht over de weilanden.

Daarna was het voor mij tijd om door te rijden naar Lexmond waar de fotografie van de bruid plaats ging vinden. De visagiste, de kapster en de videograaf waren al druk bezig toen ik aankwam. Ik heb gelijk foto`s genomen van het haar en de make-up net als van de trouwschoenen en de schitterende trouwjurk. Nog even wat details en daarna was het tijd voor het ophaalmoment.

In een klassiek volkswagenbusje kwam de bruidegom met chauffeur aangereden. De zenuwen en het enthousiasme waren goed te zien bij de bruidegom. Het moment van aanbellen. En dan die gelukkige gezichten. Heerlijk zeg, wat is het toch fijn om bruidsfotograaf te zijn. Het is echt heel persoonlijk en bijzonder om dit steeds van dichtbij mee te mogen maken en daarom is een goede klik tussen de fotograaf en het bruidspaar echt ontzettend belangrijk. Op naar de bruidsreportage in Vianen waar we meerdere locaties voor de trouwfotografie op de planning hadden staan. Eerst met het volkswagenbusje op een plekje met een mooie bomenlaan foto`s maken, daarna door naar het centrum van Vianen waar een mooie oude stadswal staat. Hier is ook een mooi bruggetje aanwezig waar we uiteraard ook foto`s met het bruidspaar van hebben genomen. Daarna maakte we nog even een stop voor een foto aan de Lekdijk met uitzicht op Nieuwegein. Onder de Viaanse brug hebben we vervolgens nog een aantal bruidsfoto`s gemaakt met het volkswagenbusje erbij. Tot slot zijn we naar het oude haventje in Lexmond gereden, waar de bruidsmeisjes stonden te wachten om ook op de foto met het mooie bruidspaar te mogen gaan. Wat zagen ze er prachtig uit. Na vele bijzondere en grappige momenten was de reportage zeer geslaagd.

Met een 5 minuten voorsprong, was ik even later aangekomen bij de feesttent naast de Bolgerijense brug in Vianen. Daar stond iedereen al te wachten op de aankomst van het bruidspaar. Het was zover, wat een schitterend aankomst moment met gejuich van de menigte. Even daarna volgde de heerlijke lunch en wat rust voor het bruidspaar voordat de ceremonie ging beginnen. Na een tijdje was het dan echt zover. Een bijzonder weggeefmoment van vader en dochter volgde en er werd prachtig harp gespeeld door een van de ceremoniemeesters. Ook het proosten met champagne wat volgde en het heerlijke diner waren allemaal geniet momenten. In de avond heb ik nog foto`s gemaakt van een fantastische openingsdans en het feest dat volgde klonk nog lang door in deze prachtige omgeving van Vianen.

“Heel fijn contact, snel, professioneel! Bedankt voor de prachtige foto’s”

Scroll Up