Kinderfeestje in Lexmond regio Utrecht

Een kinderfeestje kun je op veel manieren vieren. Meisjes neigen al gauw naar een magisch Eenhoornfeestje of ook wel Unicorn party. Of dromen over een Prinsessenfeestje met bijvoorbeeld een echte Elsa of Doornroosje. Zo was Noortje geen uitzondering. “Ik wil heel graag een Unicorn en Prinses party mama en papa” was het antwoord op de vraag wat ze graag met haar 5e verjaardag wilde doen. Omdat we het door coronabeperkingen vorige jaar niet konden vieren, dachten we het dit jaar eens goed te doen, maar dan wel nog corona proof met alleen kinderen uit de klas. De uitnodigingen voor haar Unicornfeestje waren in een half uurtje rond gebracht en iedereen mocht verkleed komen.

Wat de meiden niet wisten was dat er visite zou komen. We hadden online gezocht en vonden meerdere opties en uiteindelijk kwamen we bij een voor ons perfecte prinses Elsa. Voor de dag zelf hadden we helium ballonnen van eenhoorns gecombineerd met ijsvlokken en diverse andere slingers en feestartikelen opgehangen. Rond 10 uur in de ochtend kwamen de vriendinnetjes aan. Ze waren allemaal mooi aangekleed en voor degene die geen prinsessen jurk aan hadden maar het toch wel graag wilde, regelden we een mooie jurk uit de voorraad van Noortje. Cadeautjes werden direct uitgepakt en later speelden ze er verstoppertje mee met ‘warm, koud’ zodat ze er nogmaals naar kon zoeken en er opnieuw erg blij mee was. Wat een lol hadden ze met elkaar.

Na het cupcake versieren en het drinken van prinsessen limonade, konden de prinsessen ze lekker op eten. Dat vonden ze wel erg leuk. Rond 11:15u deden we de discobal aan en hebben we de muziek aan gezet, ook deden we de gordijnen dicht voor het disco effect. Wat ze niet wisten was dat prinses Elsa daardoor alvast in de achtertuin klaar kon gaan staan voor de grote act om 11:30u. Het was zover, na de boel opgejut te hebben dat er iemand op bezoek kwam klonk er ineens het nummer `Let it go` vanuit de achtertuin en we deden de gordijnen snel weer open. Daar stond ze dan ineens, de dames keken hun ogen uit. is dat de echte Elsa? Of is het nou Anna? Ze waren in de war omdat Elsa haar ceremoniële jurk aan had uit Arendelle en die lijkt op die van Anna. Maar toen er sneeuw gegooid werd en ze plots van jurk veranderde wist iedereen het zeker. “Het is echt Elsa!!” werd er geroepen. De dames wilden het liefst door het raam heen rennen maar dat ging niet en dus moesten ze wachten tot de prinses klaar was met haar act. Toen de deur dan eindelijk open mocht zoefden ze naar buiten en werd er geknuffeld en gedanst met prinses Elsa.

Daarna werd er geknutseld en geschminkt met Elsa. Wat zag iedereen er mooi uit. Iedereen werd bij elkaar geroepen door de prinses om naast haar te komen staan voor een fotomoment. De fotograaf moest natuurlijk ook nog even wat foto`s maken van iedereen met de prinses. Daarna nog een groepsknuffel met de meiden en toen was het toch echt tijd om de prinses weer uit te zwaaien. Nog even spelen en daarna kwamen de patatjes en de snacks tevoorschijn. De mayonaise en de ketchup werden zo op het schone tafelzeil uitgeknepen en de frietjes en snacks lagen ook overal. Dit hadden de dames nog nooit gezien. Waar waren de borden? Tafelfriet, dat vonden ze wel wat. Om 14:00u werden de dames weer opgehaald. Dit feestje zullen ze vast en zeker niet snel meer vergeten.

Scroll Up