Bruidsfotografie regio Vianen en Leerdam

Voor klanten is het zo ontzettend belangrijk de juiste klik met de fotograaf te hebben. Op deze manier kan men lekker zichzelf zijn op de trouwdag en heeft men niets om nerveus over te zijn omdat je weet dat alles goed gaat komen. En dat is vervolgens weer goed terug te zien op de foto`s in de vorm van ontspanning.

Tijdens de kennismaking met Arjan en Else was deze klik super goed. Wat een leuk stel. Beide waren ook zo enorm enthousiast over hun trouwdag en hoe het moest gaan verlopen. Ze hadden de dag zelf nog niet helemaal uitgewerkt maar het gemeentehuis in Vianen en de kerk in Heicop stonden sowieso op de planning, net als dat er een grote tent in de boomgaard tussen Schoonrewoerd en Leerdam kwam te staan. Na een aantal hele gezellige uurtjes stond alles op papier. Toen de details nog ietsje aangepast waren kon daarna de trouwdag echt beginnen.

Vroeg in de morgen kwam ik aan bij de ouders van Else waar iedereen al druk in de weer was. Else was lekker ontspannen en had er uiteraard enorm veel zin in. Even een foto hier en daar om alle details vast te leggen mocht uiteraard niet ontbreken. Niet veel later kwamen de chauffeur en Arjan de straat in gereden. Vervolgens liep hij richting de deur om aan te bellen en zijn prachtige bruid te zien en haar mee te nemen voor de mooiste dag in hun leven. En ja hoor, daar was ze. Wat zagen ze er beide schitterend uit. Een prachtig moment volgde met twee onwijs gelukkige stralende mensen.

Voor het eerste deel van de fotoreportage reden we naar de Lexmondse straatweg in Lexmond naar een prachtige bomenlaan die erg goed te gebruiken is voor bruidsfotografie. Ook Arjan en Else vonden het een schitterende locatie. Na een aantal mooie fotomomenten reden we door richting de Ringdijk in Vianen. Hier staat een bijzonder huis met een zeer bekende tekst op de gevel. Namelijk ‘Ik ben vandaag zo vrolijk’. De tekst van Herman van Veen trekt hier behoorlijk wat bekijks. We gingen ook nog foto`s maken onder de brug bij Vianen, maar het waaide zo enorm hard op dat moment dat we bijna wegwaaiden. Even een leuke foto en door naar een andere locatie waar er een stuk minder wind stond. Op de Heicopperweg hebben we nog een aantal foto`s gemaakt en enorm gelachen om de grappige momenten die ontstonden door de wind. Zo waaide de sluier vol in het gezicht van Arjan. Else moest hier vervolgens weer enorm om lachen, wat erg leuke foto`s opleverde.

In de tussentijd was de familie al bij het huis van de ouders van Else aangekomen. Eenmaal terug bij het huis had Tess, die mee was om de jurk goed te leggen tijdens de reportage, de familie naar buiten geroepen om klaar te gaan staan voor het bruidspaar wat eraan kwam. Iedereen werd erg enthousiast toen ze de trouwauto aan zagen komen en ze waren enorm benieuwd naar hoe het bruidspaar eruit zou zien. Toen ze uitstapten was iedereen het denk ik wel eens, wat zagen ze er echt prachtig uit. Er was nog even tijd om gezellig een taartje te eten met een lekker bakje koffie, want straks begint de ceremonie in het gemeentehuis van Vianen.

Toen het eenmaal zo ver was vertrok iedereen richting Vianen. Wachtend op het bruidspaar voor de deuren van het gemeentehuis, kwamen ze na een klein kwartiertje aan. Ze hadden enorm veel bekijks toen ze met hun prachtige trouwauto door de binnenstad van Vianen reden en later uitstapten. De gasten gingen vast in de prachtige zaal van het gemeentehuis zitten. Toen mocht Arjan naar binnen, wachtend op zijn mooie bruid. Een mooi vader en dochter moment volgde. Toen de vader Else bij Arjan bracht straalde hij van geluk. De BABS vertelde vervolgens volop over het aanstaande bruidspaar. Daarna volgde het aangeven van de ringen. Neefje Roan deed net alsof de trouwringen kwijt waren en begon druk met zoeken in elke hoek van het gemeentehuis, de BABS hielp een handje. Uiteindelijk waren de ringen natuurlijk ook weer gevonden. Vele mooie momenten volgden daarna.

Toen het tijd was om weer te vertrekken liep het echtpaar vol trots het gemeentehuis uit. Op weg naar tuincentrum Huiting. Ook hier werd er vol enthousiasme gewacht op het bruidspaar en kregen ze een warm onthaal. Zowel Arjan als Else werken beide voor Huiting, dus moest het bruidspaar ook even met de werkbus van Arjan op de foto. Er was een prachtige tafel gevuld met allerlei lekkere dingen voor de high tea, dus Arjan en Else waren blij verast met het prachtige resultaat. Ook de familie genoot er volop van. Tussendoor maakten we ook nog even wat foto`s van het bruidspaar zelf.

Na een paar uurtjes was het weer tijd om richting de kerk te gaan in Hei- en Boeicop. Veel mensen stonden al klaar om eindelijk ook het bruidspaar te mogen bewonderen. Toen de trouwauto aankwam was het enthousiasme goed te horen bij de menigte. De gasten hadden een gekleurd doek wat omhoog werd gehouden zodat het bruidspaar er onderdoor kon lopen. Ontzettend leuk gedaan.

In de kerk van Hei- en Boeicop werd voorgelezen en gebeden. Het moment dat de Dominee de uitspraak van de zegen deed was echt prachtig. Na een mooie ceremoniële dienst reden we naar Schoonrewoerd. Dit dorpje ligt naast Leerdam. Hier stond een grote tent midden in een boomgaard. Wat een schitterend plekje. Daar hebben we de familiefoto`s gemaakt en de taart werd aangesneden door het bruidspaar. Heel erg leuk allemaal en er werd veel gelachen. Ook hebben we nog foto`s gemaakt van het bruidspaar in de boomgaard en bij wat andere leuke plekjes op het terrein. Daarna nog wat foto`s van het eten en verder werd het nog een hele gezellige avond.

Super bedankt voor de geweldige dag die je ons bezorgd heb en de prachtige foto`s! Wij zitten nog steeds in het album te kijken en kunnen niet meer stoppen, echt zo super gaaf! We moeten het soms bewust aan de kant leggen anders doen we de rest van de dag niks anders meer dan foto`s kijken. Nogmaals super super bedankt!”

Scroll Up