Trouwlocatie Giessenburg gemeente Molenlanden

In het mooie dorpje Giessenburg vlak aan de rivier De Giessen vindt u in De Til een perfecte locatie voor uw bruiloft. Er is en wordt er op dit moment veel vernieuwd in het interieur van De Til. In deze alles-in-één locatie kunt u tot met wel 300 personen terecht in de grote zaal. Naast deze grote zaal is er een ruime keuze aan andere zalen en er is ook een buitengedeelte. U kunt hier (onder andere) uw huwelijksvoltrekking laten doen en uw feest uitgebreid vieren met een hapje en een drankje. Het adres van partycentrum De Til is Breestraat 1 te Giessenburg.

De Til in Giessenburg is een onderdeel van De Til Groep. Deze groep bestaat ook uit Sporthal De Giessenhal in Giessenburg, in Schelluinen het MFC Schelluinen, plus ook Den Hoek te Hoogblokland, Het Bruisend Hart van Hoornaar, De Spil in Bleskensgraaf en De Lingehof in Arkel.

Viert u hier graag uw bruiloft of jubileum dan is vlak bij De Til in Giessenburg ook een mooi park aanwezig wat zeer geschikt is voor bruidsfotografie of een familiereportage. Veel groen en water met mooie bruggetjes zorgen hier voor een perfecte fotografiesetting.

Het is ook heel goed mogelijk in de nabije omgeving, in bijvoorbeeld Gorinchem, uw trouwreportage te doen en daarna het trouwfeest te vieren in De Til. Gorinchem heeft met Dalempoort één van de allermooiste locaties voor uw reportage. Daarnaast zijn er uiteraard nog vele andere plaatsen in de regio van Giessenburg waar u een geschikte plek kunt vinden om uw trouwreportage of familie fotoshoot te laten doen. Neem hiervoor gerust contact met mij op. Ik kan u over de vele foto locaties in deze prachtige regio vertellen. Welke locatie u uiteindelijk ook kiest, Remco Post Fotografie helpt u graag aan mooie foto`s van uw bijzondere dag.

Scroll Up