Trouwlocatie Gorinchem

In de Gemeente Gorinchem zijn er meerdere opties voor uw trouwlocatie. U kunt in het Stadhuis trouwen op het Stadhuisplein, of in het oude stadhuis in de binnenstad bij de prachtige fontein. Als u op zoek bent naar een alles-in-één locatie kunt u terecht bij de Hipper. De Hipper kunt u vinden in de Torenstraat in de binnenstad van Gorinchem. De Hipper heeft een ruime keuze aan zalen ter beschikking en daarnaast beschikt het over een prachtige binnentuin. Er zijn 4 zalen in de Hipper: 1) De Hipperzaal welke direct grenst aan de buitentuin. Deze is geschikt voor ongeveer 250 personen. 2) De Napoleon, mooi klassiek ingericht met veel houtelementen en is geschikt voor net iets meer dan 100 personen. 3) De Parelzaal, een mooie ruime zaal voor meer dan 250 mensen, en 4) De Spiegelzaal ook een zeer fraaie zaal met ruimte voor meer dan 250 personen. Kortom er zijn vele mogelijkheden bij de Hipper. U kunt hier naast uw trouwfeest ook uw jubileum vieren. Ook een multicultureel aangeklede bruiloft is hier goed mogelijk. Viert u graag uw verlovingsfeest of bijvoorbeeld een henna feest in Gorinchem dan staat de Hipper graag voor u klaar. Welk feest u ook kiest Remco Post Fotografie verzorgd graag uw foto`s om alle mooie momenten voor u vast te leggen.

Voor de Trouwreportage in de regio Gorinchem zijn er veel locaties met ontzettend mooie plekjes waar je fantastische foto’s kunt maken. Eén van deze locaties is Dalempoort. Als fotograaf kom ik hier heel graag en kan ik wel zeggen dat dit mijn favoriete locatie in voor een bruidsreportage. Dalempoort heeft een mooie oude stadspoort met kanonnen op de prachtige stadswallen. Daar vlak bij zijn er ook nog een korenmolen en een romantisch bruggetje die deze plek een unieke plek voor trouwfoto`s maken. Uiteraard is deze locatie ook zeer geschikt voor familiereportages. Langs deze wal zijn er nog meer mooie plekjes te vinden.  Zo komt u uit bij het authentiek haventje in de binnenstad en ook Buiten de Waterpoort met uitzicht op de Merewedebrug mag zeker niet ontbreken. Wandel ook gerust eens in de avond door de binnenstad van Gorinchem om de eeuwenoude sfeer van deze stad te proeven met de gezellige terrassen en uitgaansgelegenheden. U kunt uw auto dan wellicht het beste parkeren bij de molen waar u uitzicht heeft over het mooie Paardenwater.

Overige plekken om mooie foto`s te maken zijn Avelingen en het Gijs van Andelpark. Bij Avelingen kunt u lekker wandelen met uw hond maar deze plek is ook zeer geschikt voor bruidsfotografie en familiereportages. En uiteraard de grootste locatie in regio Gorinchem mag natuurlijk niet ontbreken, het Lingebos in Spijk ligt aan de rand van Gorinchem en is zeer geschikt voor een heerlijke wandeling maar ook voor een prachtige trouwreportage en mooie familiefoto`s. Het Lingebos heeft een aantal mooie plekjes vlak langs het water en er ligt zelfs een grote plas en een camping in het hart van het bos. Zo zijn er vele plekjes op te noemen in deze prachtige vestingstad, ik raad u aan deze plekjes ook eens zelf te ontdekken.

Scroll Up